Wist u dat bijstand van een belangenbehartiger bij de afwikkeling van uw letselschade in de meeste gevallen gratis is?

Vaak zijn slachtoffers van een ongeval wat terughoudend bij het inschakelen van een belangenbehartiger. Spijtig, daar het inschakelen van snelle hulp uw zaak vaak ten goede komt. Er ligt kennelijk een drempel om hulp in te schakelen. Meestal komt dit omdat mensen denken dat er meteen kosten gemaakt worden.  

Dit is niet het geval. Tenminste niet bij JVB letselschade uit Den Bosch. U mag altijd vrijblijvend bellen voor advies.

En mocht het een zaak worden, weet dan dat mijn kosten door de aansprakelijke partij vergoed moeten worden. Kortom, bijstand is in de meeste gevallen voor u kosteloos. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen. U mag altijd bellen en kunt mij ook makkelijk bereiken via de whatsapp op:  06-21418969. Ook voor juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht en andere juridische kwesties kunt u bij mij terecht.

× Hoe kan ik u helpen?