Letselschade

Ongevallen zijn vervelend voor u en uw naasten. U heeft pijn, schade en u zit met bijvoorbeeld met inkomensverlies. Er komt veel op u af na een ongeval. U moet u vooral kunnen richten op uw herstel. Laat u ontzorgen door de schadeafwikkeling geheel kosteloos uit handen te geven.

Letselschade na een verkeersongeval

U kunt worden geconfronteerd met allerlei veranderingen in uw leven, vooral bij een ernstig ongeval. U bent bijvoorbeeld zodanig gewond geraakt dat u niet meer kunt werken, of u loopt studievertraging op. Wat als u hulp in de huishouding nodig heeft, wie betaalt zo’n dergelijke hulp. De auto is total loss, mag u een vervangende auto regelen op kosten van de aansprakelijke partij.

Welke schade kunt u eigenlijk allemaal claimen van de aansprakelijke partij? Lees verder.

Letselschade na een arbeidsongeval

U heeft tijdens uw werk letselschade opgelopen. U bent bijvoorbeeld gevallen op uw werk, er is sprake van een ongeluk op de bouw, met een machine, een hefttruck of elk ander voertuig, of u heeft een verkeersongeval gehad tijdens werktijd. Door uw letsel wordt u geconfronteerd met extra kosten en loopt u inkomsten mis. De kans is groot dat uw werkgever voor het bedrijfsongeval aansprakelijk is. Ik kan u helpen met het verhalen van uw schade. Lees verder.

Letselschade bij sport en spel

In sportsituaties ontstaan regelmatig blessures of ongevallen waarbij een speler letselschade oploopt. Als er sprake is van opzet heeft u mogelijk recht op schadevergoeding. Dit zoek ik graag voor u uit. Onze juridische bijstand is voor u gratis. Lees verder.

Letselschade na een medische fout

Ook artsen maken vermijdbare medische fouten, wat grote gevolgen kan hebben voor uw gezondheid. Vaak zijn het menselijke fouten met grote nare gevolgen. Een fout bij een operatie, verkeerd medicijngebruik en verkeerde diagnoses.

JvB letselschade werkt in dit soort gevallen nauw samen met een medisch adviseur om te achterhalen wat er mis is gegaan en om uw (financiële) schade in kaart te brengen. Lees verder.

Letselschade door een dier

Stel u wordt gebeten door een hond. Of u paard schrikt tijdens het rijden van een hond en werpt u af. Wie is er dan aansprakelijk voor uw schade? Op grond van artikel 6:179 BW is in de bezitter van een dier aansprakelijk voor door het dier aangerichte schade. Enkel indien de bezitter de gedraging van het dier waardoor de schade werd toegebracht, in zijn macht zou hebben gehad, is er geen aansprakelijkheid. Lees verder.

× Hoe kan ik u helpen?