Expert in letselschade en juridische ondersteuning

Jorg van Bladel

Met ruim 12.5 jaar ervaring als advocaat en na een eigen advocatenkantoor succesvol te hebben opgezet en gerund, werk ik nu als letselschade specialist. Ook adviseer ik het MKB bij juridische vraagstukken. Met name bij contractuele en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zie ook: www.juridischadvies.nl. 

 

Ik ben juridisch sterk, kordaat, duidelijk en realistisch. Veel trajecten gaan gepaard met de nodige belangen en emoties. Ik zorg voor de zakelijke en tactische blik met oog voor de voortgang in het proces en de juiste stappen om te komen tot een adequate afwikkeling. Mijn doel is om u te ontzorgen en een helder traject te bieden, waarbij ik me sterk maak voor uw belangen en een optimale uitkomst. Hierin maak ik voor u het verschil.

Tijdens mijn werk probeer ik me zo goed mogelijk in te zetten voor de slachtoffers die een verkeersongeval of arbeidsongeval hebben gehad. Het gaat er mij om dat ik u als slachtoffer ontlast van de toch al vervelende zaken die op u afkomen na een ongeval. Door mijn jarenlange ervaring binnen de advocatuur ben ik goed in staat het juiste tegengas te geven richting de verzekeraars om zodoende uw belangen goed te behartigen.

Ik heb in de jarenlange ervaring binnen de advocatuur vooral geleerd dat voorkomen beter is dan genezen. De meeste langslepende conflicten kunnen voorkomen worden door vroegtijdig, bijvoorbeeld bij het aangaan van overeenkomsten, reeds juridisch advies in te winnen. Met het vooraf anticiperen op eventuele geschillen kunt u kostbaar gesteggel achteraf voorkomen, zie ook voor meer informatie www.juridischadvies.nl.

Geboren in 1978 en opgegroeid in Haarsteeg, onder de rook van Den Bosch. In mijn vrije tijd vermaak ik mezelf met sporten, vissen en wandelen met de hond.

Heeft u een vraag?

Stel hem hier

× Hoe kan ik u helpen?