Juridische hulp bij een medische fout

Letselschade door een medische misser

Een medische ingrijpen is niet zonder reden. Wat als deze verkeerd uitpakt? Het is belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist

Een medische fout? Stel het ziekenhuis aansprakelijk en claim een vergoeding

Door een medische misser van uw arts of therapeut kan het gebeuren dat u schade lijdt. Een fout bij een operatie kan nare gevolgen met zich meebrengen. Net zoals verkeerd medicijngebruik en verkeerde diagnoses.

Een menselijke fout met vaak grote gevolgen voor uw gezondheid. Deze letselschade kan u tijdelijk of levenslang hinderen. U wilt uw schade logisch vergoed hebben. Bij een medische fout heeft u recht op een schadevergoeding.
Ik sta u bij wanneer u letselschade hebt opgelopen door toedoen van een zorgverlener. Alle zorgen neem ik uit handen. Ik verzorg de aansprakelijkheidstelling en de afhandeling van de claim tot schadevergoeding. In dit soort gevallen werk ik nauw samen met een medisch adviseur om te achterhalen wat er mis is gegaan en om uw (financiële) schade goed in kaart te brengen.

“Er is sprake van een medische fout als een medische behandeling onzorgvuldig is uitgevoerd waardoor de patiënt letselschade oploopt of zelfs overlijdt”.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik u helpen?