Gratis dienstverlening bij letselschade

Juridische hulp bij letselschadezaken is gratis

Juridische kosten die u moet maken voor de bijstand bij de afwikkeling van letselschadezaken worden veelal volledig vergoed. Dit houdt in dat u geen kosten aan mij kwijt bent. De aansprakelijke verzekeraar moet mijn kosten vergoeden op basis van een redelijk uurtarief. Mijn werkzaamheden voor u zijn dus gratis.

Ook werk ik niet zoals andere aanbieders op basis van no cure no pay. Voornoemde klinkt aantrekkelijk, maar wat veel mensen niet weten is dat deze behandelaars vaak ook nog een percentage van uw schadebedrag inhouden. Dit vind ik niet correct daar het schadebedrag is bedoeld als vergoeding voor uw kosten en ongemak.

Indien de aansprakelijkheid onverhoopt niet is/wordt erkend maak ik allereerst samen met u een inschatting van de zaak en maken we afspraken over hoe we dit gaan aanpakken.

Overigens mag u mij altijd vrijblijvend en kosteloos uw vragen stellen. Meer informatie op het gebied van letselschade en de afwikkeling van personenschade kunt u vinden op de site van De Letselschade Raad.

Tarief MKB juridisch advies

Tijdens mijn jaren als advocaat is het mij opgevallen dat veel bedrijven schromen om in een vroeg stadium juridisch advies in te winnen. Iets wat (oplopende) conflicten en daaraan gekoppelde hoge kosten kan voorkomen. Dit zal wellicht ook te maken hebben met de soms aanwezige onduidelijkheid over de tarieven.

Gelet daarop wil ik graag helder zijn in wat mijn dienstverlening kost. Mijn standaard uurtarief bedraagt € 165,- ex BTW. In overleg kan er ook een vaste prijsafspraak worden gemaakt. U ontvangt van mij altijd een gespecifieerd urenoverzicht bij de declaratie, zodat u kunt zien waar de tijd aan is gespendeerd. En kunt dus controleren waarvoor u betaalt.

× Hoe kan ik u helpen?